Амулет за пари

Магия за Пари

От доста време търсих начин как да се подпомагам финансово и си правих опити и експерименти за Магия За Пари. Въпреки че подходих в начлото скептично към амулетите и  магията за пари ,реших да се пробвам да разуча и тази система за магия  .Изпробвах какви ли не традици за магия за пари и методи ,талисмани и амулети месеци наред ,методи от филма“Тайната“, „Визуализация“ , Джоун Кехоу , какво ли не и накрая открих действащата магия за пари чрез амулет.След дългите проучвания и опити се спрях на Печатите на Соломон.

 

Амулета може да си го поръчате от Контакти цена 100лв…

 

Направен както трябва един такъв амулет привлича пари и влияе добре на бизнеса и бизнес отношенията-Разбира се има много строга специфика при работата с печатите , да се направи и активира амулет за пари  и не чак толкова просто понеже трябва да се вземат в предвид редица фактори като: фаза на луната , луната в кой зодиакален знак е , ден , час и др. ако се спазва Класическата Схема  – но има и опростен вариант който пак действа .

-Звучи малко песимистично,но всъщност вселената не я интересува за какво правиш магия , законите си действат еднакво за всяка магия , дали ще правиш черна магия , дали ще е магия за любов или магия за пари за Вселената това няма никакво значение , важното е да си запознат със законите и , и да ги спазиш .

Понеже се занимавам главно с уеб Дизайн и магията ми е като хоби , след като си направих амулет за пари постепенно нещата при мен започнаха да се подобряват финансово . Започнаха мои познати да ми препращат клиенти , поръчките за сайтове да ми се увеличават и паричните постъпления постепенно да нарастват . Амулетите помагат като дават тласък нещата да се случват по-лесно но не си мислете че си поръчвате амулет , по цял ден стоите и не правите нищо и чакате на магията да станете богати и парите почват да падат от небето- „е няма да стане“ . Амулетите помагат но няма да свършат вашата работа . Магията по-скоро е за привличане на условия , за отключване на късмет когато нещата не вървят и е къръщина , за промяна  и привличане на това от което се нуждае човек за да спечелите пари , отварят се нови възможности като нова по-добре платена работа , нови поръчки ако сте в частния сектор , нови партньори и такива подобни.

Вече можех след дълги опити и експерименти да си позволя да предлагам и на хора които ме търсят за услуга и „Магия за Пари“ и амулети .Но все пак не забравяйте че нещата в живота са циклични-днес може да работи с голяма сила  а утре с по слаба, но все пак е един позетивен повей,един полъх на попътен вятър в правилната посока . Амулета се изработва се в точно определен Час и Ден  от Седмицата съобразено с фазите на Луната и Юпитер .Преди това използвах Визуализацуя за тази цел и методи от филма “ Тайната“ и Метатайната“ , не че не работят но отнемаха месеци ,а понякога и години докато се задвижи „Закона за привличането “ , използвал съм и сигили ,но печатите ми дават най-бърз и мощен ефект .Вече с чиста съвест мога да предлагам и на клиенти Печати за Пари понеже съм убеден че действат.Няма да станете Богаташи ,но поне ще ви подпомогнат финансово със сигурност.

Facebook Comments
Spread the love

admin

За мен