Демоните на Католическата Църква

Замисляли сте се че каква част от Човечеството  се Кръстят с обърнат Кръст и всъщност какво представлява и какви последици има този жест ? Между очите , Слънчев Сплит и Раменете , а не като нас между Очите , Пъп и Раменете ? От дълги Години Църквата е Обект и мишена на Тайни Демонизирани Общества чрез машинации , политически интриги и конспирации и по някога са успявали да се докопат до ръководни постове и да правят мизериите и касапниците си от Името на Църквата . Както помните ли имаше преди години един Хомосексуален Педофилски Скандал във Ватикана – „Подхвърлени Наркотици “ с цел омерзяване на Религията . Според мои наблюдения и проучвания и Кръстоностните Походи са ТЕхно дело  като са Обсебили Ордена на Тамплиерите и приближените на Папата , Светата Инквизиция  , Ловът на Вещици , Малеус Малефикарум виж повече…   и Изгарянето на Учени : Физици , Ал-Химици и др като като Галилей през Средновековието са Техни Заслуги .

Тъмните Сатанистки Ложи са разделени на Три Висши Касти който водят война срещу Светлите Сили на Земята и между Тях си за Повече Контрол и Влияние върху Хората и Ресурсите . Тези Ложи се Управляват от Опитни Окултисти и Жреци с достъп до Отвъдното , Мистичните Тайни на Вселената чрез Контактьорство и Акаша , като получават информация и нарежданиея от Висши Тъмни Демонични Сили – Троновете : Луцифер , Лилит-Сатната и Ваал , Баел , Велзевул . Даже лично знам кой е отговорен за избиването на Тамплиерите и Кръстоностните Походи , Ловът на Вещици и Светата Инквизиция , Присвояването и Глобализирането на Другите Тайни Общества и Новият Глобален Световен Ред – не е Църквата нито Ватиканът а една от Тези Демонични Касти която присвоява всичко по пътя си с незаситен Апетит : Църква , Тайни Общества , Политически и Бизнес Организации , Технологии , Култура , Модна и Поп Индустрия и др… като Сее Хаос и Раздор по Земята без капка Хуманизъм и Съвест  .

Тази Каста от Висши Сенчести Хвърчащи Финикийски Рептили е отговорна и за Алепо , Домбаск и др конфликти по Земята като имат огромен Апетит за Президенти и Политици  , Религиозни , Научни и Тайни Организации .

Гледайте филма “ Лов на Вещици “ с Николас Кейдж . както и “ Небесно Царство “ ….

Псалом 136

При реките Вавилонски – там седяхме и плачехме, кога си спомняхме за Сион;
2. на върбите всред Вавилон, окачихме нашите арфи.
3. Там нашите пленители искаха от нас песни, и нашите притеснители – веселие: попейте ни песни сионски.
4. Как да пеем Господня песен на чужда земя?
5. Ако те забравя, Иерусалиме, – нека ме забрави десницата ми;
6. нека прилепне езикът ми о небцето ми, ако те не помня, ако не поставя Иерусалим начело на моето веселие.
7. Припомни, Господи, на Едомовите синове деня на Иерусалим, когато те думаха: разрушавайте, разрушавайте до основите му!
8. Дъще Вавилонска, опустошителко! Блажен, който ти отплати за туй, що си нам сторила!
9. Блажен, който вземе и разбие о камък твоите младенци!

 

Facebook Comments
Spread the love

admin

За мен