Илюминати-Доктрината

Продължители на Вайсхаупт и Илюминатий са Карл Маркс, Фридрих Енгелс и Ласал. Техните най-големи врагове са всички мирни управления, монархията, частната собственост, патриотизма,семейството и религията. И днес подривната дейност на Илюминати се извършва от различни организации. Под лозунга за „световен ред“ тези конспиратори целят да унищожат голяма част от населението на Земята. Това именно е главната задача на тяхното поделение „Римски клуб“. Техен именно е големият натиск за замразяване и унищожаване на ядреното оръжие, като се стремят постепенно да го измъкнат от други ръце и да премине в техните. Целта е ООН да вземе контрола му, а тази организация понастоящем е главната им квартира.

Роден е на 6 февруари 1748 г. в Германия. Още твърде млад Вайсхаупт става професор по каноническо право в Ингълщадския университет. Преди това е бил свещеник в редовете на йезуитите — т.нар. „Гестапо на римокатолическата църква“. След което прекарва 5 години в Египет изучавайки Херметизъм и окултни науки.  На 1 май 1776 год. той основава едно своего рода тайно републиканско движение наречено „Илюминати“, много старо мистическо име, давано на училища и групи, които изучават вавилонски мистицизъм.
Тази организация е основана върху йезуитските правила и принципи с много строга вътрешна дисциплина и взаимно наблюдение. След 1778 г. нейни членове успяват да подчинят и контролират масонските ложи.
Основната и крайна цел на илюминизма е световна революция, която се стремят да направят посредством повечето от ръководителите на държавите, техни пионки, сляпо изпълняващи заповедите им.
Окултните и демонични принципи, залегнали в тяхното учение, променят ума и намеренията на тези, които са влезли в редовете им. Началото на това демонично учение произхожда от агностицизма , спиритизма и изкривен херметизъм  , а какво е „Спиритизъм“ – на български „Контактьорство“ , контакт с дух , метод от магията за получаване на информация и др след което някой от маговете се обвързват с пактове с определения дух – в повечето случаи Демон и започват да му служат..
Илюминизмът се разпространява  в голяма част от света, а в САЩ — значително по-бързо, за да заеме днес може би приоритетно място.
Това учение използва  спиритизъм и  магия за да се добере до тайни природни закони. Неговите привърженици твърдят, че са в състояние по магичен път да достигнат до всички тайни на природата, както и до произхождащите от тях енергия и власт.
Със своята интелигентност и упоритост Вайсхаупт успява да обобщи,промени и използва древни учения и да създаде една  доктрина за световно завоевание.
След като масонските ложи са превзети напълно от Илюминати, те стават господстваща сила и започват изпълнението на пъклените Вайсхаупови планове за унищожение на християнството и подчинението на държавните управления. Всеки, който не е бил с тях, е бил против тях. Служат са си с химикали и отрови, психотронни и други оръжия днес . С тях са ликвидирали неудобните им личности. Това става известно на баварското правителство, което при една внезапна проверка на баварската масонска ложа през август 1785 г. конфискува всички тези химикали, собственост на организацията.
Според известната историчка Неста Вебстер всички формули използвани от Вайсхаупт произхождат от персийски,шумерски и египетски традиции.
Според професор Робизон програмата на Вайсхапт е следната:

1. Унищожаване на всички мирни управления-революции , хаос и войни.
2. Премахване на наследствеността-хомосексуализъм.
3. Премахване на частната собственост-комунизъм и глобализация.
4. Премахване на патриотизма.
5. Унищожаване на семейството и семейните ценности и морал-?.
6. Премахване на религията .
7. Създаване на едно световно Управление под тяхна власт.

Целта на тези фанатици е унищожение на повече от половината от населението и това което остане да е под техен контрол и робство , с две думи тотален контрол на Земята. Но това не е доктрина само на Илюминатите а те са само инструмент за постигането на по-висши Демонични Сили .

-Проект ХААРП и Кемптрейлс.

За кеймптейлс не мога да пиша понеже не съм запознат още , но гледах доста предавания с Еленко Ангелов и проф Лъчезар Филипое по темата и по-доло съм качил клипче.

За ХААРП мога да кажа само че базата му е в Аляска и че по официална статистика в Аляска има най-висок процент самоубийства на младежи  в другите щати .Забележете младежи  явно има някакъв  подбор от това което ги кара да се самоубиват вижте документа…

Повече за ХААРП виж …..

 

-Бедност и финансова криза.

Според някой таблоиди 90% от богатството е в между 5 и 10% от населението.Задавам си въпроса как така става че почти цяла Европа се обеднява и не може да си закърпи бюджета а 3-4 страни  раздават кинти на целия свят и не и свършват парите? Зарибяват ги с кинти и дългове и после им дърпат конците . Скоро чух че Гърците  си продавали острови да си покриват дълговете.

Ами тук…. до преди няколко години плащахме по 100-200лв за 50мин телефонни разговори а сега за 15 лв не можем да се наговорим – по 1000мин . Плащаме по 350-400лв за ток а в някой региони на Бг заплатите са по 400-500лв . Говоря с приятели от Германия и там всеки месец внасят по 50 Евро за ток независимо от сезона и накрая на годината ги преравняват и казват че и хартисвът ,а и там не взимат по 200-300Е заплата.

А на мен лично какво ми се случи-баща ми е пенсионер по болест с 2 инсулта и 90% инвалидност , трудно се движи .И всяка година трябва да минава на ТЕЛК понеже пенсията му е по болест а не за години . Когато минеш на ТЕЛК и докато излезне решението на ТЕЛК-а стоиш без пенсия . Миналата година на баща ми му бяха спрели пенсията за 6 месеца , при положение че трябва да пие жизненоважни лекарства , да се храни и да си плаща ток и ……  ,да се придвижва за да ходи на лекар за прегледи и лекарства и др…. Ами на колко пенсионери и се е случило това , ами ако тези хора нямат деца и близки да им помогнат – какво става за тези 6 мес? Пуснаха в новините 2-3 мин репортажче че и бавят пенсиите и това беше.

Да не говорим за храната – големите вериги изместиха всякакви малки магазинчета където можеше да се продава домашна ,българска и истинска храна . Не знам какво ядем ГМО ли или имитация на храна , но като си купя един домат , той е домат само на външен вид , има вкус на пластмаса .Ми то не е само заленчуците , ами и плодове месото , пилета , колбаси , сирене ……….

 

Парите се обират от народа и отиват при някой .

-Хранителни стоки и земеделие ,Финанси , кредити и банки…

-Зависимости : алкохол,цигари,наркотици , пак щели да качват цените на цигарите че били най-евтини в Европа , е ок ама ние не взимаме пари като в Европа.И от къде идват тези цигари от Европа и къде отиват парите на хората – пак в Европа , а  къде е Булгартабак , защо го затвориха – сигорно щото е губеща компания?

-Фармацевтика и Здравеопазване – 50% от пенсиите на пенсионерите отиват там а другите за ток и парно а ядът ?

-Енергостабдяване-все „български“ компании прибират парите-нали?

-Комуникации ?

Всички основни и жизнено важни отрасли от които се изкарват пари се Монополизират и ние ходим като гламави по 10часа на работа за 2 бири ,1 кутия цигари ,2 кебапчета и да си платим тока.

 

-Медии и Бум на Илюминизма и Сатанизма с цел унищожение на религията.

Помислете за отношението на младежта към религията , как я възприемат те? Ами то ако си младеж и ако кажеш че си вярващ ще бъдеш изхвърлен от групата и ще те изкарат на най-големия балък и баламурник . А кой иска да е балъка.Ценностната система сред младите се върти около тарикатлъка , кинтите ,мускулите и мадамите а на последък и около педерастията, което се оформя като начин на мислене от медии,филми,музика ,МТВ ,Холивуд , Планета Пайнер и др. още през ранните години на децата.Ако не знаете и комунизма е внедрен от Илюминатите , и какво се случва с религията по време на Комунизма-всеки знае, а за по-младите който не знаят ще и кажа.По времето на комунизма пред църквите стояха постоянно агенти на Държавна Сигорност и следят кой ходи на църква -което се вписва в досието му . Когато на някой се натрупат много черни точки той се привиква в полицейското управление , там се сплашва или побийва малко , а по непослушнирте ги изпращаха в трудови лагери в Белене и Ловеч , като голяма част не се и завръщаха . Баща ми ми е разказвал за негови приятели който са били убити по лагерите защото са ходили с дълги коси,слушали са Бийтълс и са били бунтари . Събирали са се вечер на групи и са се криели да хванат радио Свобона Европа да чуят някой западно парче.

 

Холивуд и Медии – всеки е чувал за бума на комунизма в средата на миналия век и в Холивуд – промиване на мозъци и вкарване в коловоз на масите чрез създаване на модел на подръжание чрез най-модерното забавление тогава -Киното.

 

МТВ – ами той Мерилин Мейсън има по-добра реклама и ПР от Исус , ами Мадона – мн възпитателни клипчета има , и утре едно дете като чуе името „Мадона“ ще го асоциира с оргии,секс и лесбийство. Лейди Гага и подобни катили.

Медии и филмови компании масово произвеждат филми на окултна тематика ,тийн сериалчета като Свръхестествено ,Дневниците на Вампира ,Каси и подобни, филми за демони,вампири ,магия ….а колко се произведоха за религия и Християнство /не че съм някой сектант или фанатик , и аз съм си Маг , интересувам се от окултното и слушам рок и метъл , но го забелязвам това явление като факт/.По този начин се влияе на младежта и насочва към окултните науки , а те са доста сложни и опасни.Познавам не един маг от нашите среди /по форумите си пишем и споделяме/  които общува и служи на тъмните сили . А в интернет има вече всичко което ти трябва като информация, стига само да се подхрани интерес в някой хлапак чрез /вкарване в коловоз/ чрез внушения от медии иреклами и е готов . Да не забравяме че медиите са Петата Власт.А всички сме били деца и спомняте ли си как  сме подръжавали на нинджи,батман,екшън герои , принцеси и …… и сами се сещате какво става по-нататък сега подръжават на Хари Потър . Децата не знаят нищо и не са и чували за чудото на Благодатният огън в Йерусалим а са подтиквани от Филми, Поп ,Готик и Рап културата към занимания с магии и окултизъм и Сатанизъм и си мислят че е мистика и чудо.

 

-Етнически и религиозни конфликти.

Според някой теории и ООН е под контрола на Илюминатите , предизвикват междурасови и религиозни конфликти в определени зони на земята чрез провокации на страните чрез атентати и убийства от внедрени агенти , като същевременно техни поставени хора се изявяват по медиите и агитират за борба , справедливост , бунт и създават обществено недоволство и конфликти -то това е само една от схемите за манипулация .Създават конфликт, взимат страна и свалят дотогавашния режим и поставят техни хора на власт ужким демократи , изпращат хуманитарни помощи , оръжия , подкрепа и народа гласува , ужким демокрация но промиват мозаците на избирателите чрез медии и агитации. Знаете ли че в Близкия Изток от няколко хил години не е имало мир . Винаги се водят войни и някаде и има конфликти , като се почне още от времето на ;Шумер и Вавилон,Асирия през Кръстоносните Походи до днес , Ливан , Бейрут , Иран ,Ирак , Сирия…..

 

-Манипулация и контрол над съзнанието.

Методите за манипулация на съзнанието са много .Още от времето на Сталин КГБ и др правят експерименти с телепатия , ясновидство и влиание от разстояние , най-известният пример е с Волф Месинг /има филм за него пък и тук съм му качил историята виж …/ . През Студената Война ЦРУ извършват редица експерименти по програми за контрол на съзнанието – има цяла книга за това.А аз със сигурност мога да заявя като окултист че има методи и начини да се убие човек от разстояние чрез астрална проекция и др влияния , да се обсеби и контролира чрез Вуду примерно и какво ли още не ,а и ония не са магове самодейци и разполагат със средства и си купуват всичко което поискат виж тук….

 

-Унищожение на наследственоста и семейството.

Тук малко ми е сложно да предположа как ще го постигнат но имам някой наблюдения : Бум на гейщина , създаване на ценности и възпитание на младите чрез Поп Култура . Планета Пайнер примерно , ами те така като ги гледам там 70% са пронститутки и хомосексуалисти , и децата ви и се кефят и си мечтаят да са като тях и да им подръжават.

 

-Отваряне на портали между измеренията.

Всеки е чувал за теорията за отварянето на портали , навлизането на рептили , извънземни и други които се вселяват в хора на ръководни постове и се опитват да вземат контрол над земята.Според мен си е така ,но това не са някой нови пришълци а древни духове който са от мн. отдавна на земята.Тъй като Илюминатите още при създаването си  са се базирали на гностицизъм и спиритизъм ,тази информация и власт която притежават може би да е продиктувана и подпомогната от тези духове ,като са искали нещо в замяна.Теориите са много и названията са много , всеки сам си предценява как ще ги нарича , но те са тук и не от скоро.Още цар Соломон ги е описал в Малкия Ключ 72мата принца и техните легиони. Бума на окултизма не само се отразява на религията и морала на подрастващите ами и на енергията и духовното присъствие на Земята , дали ще живеем между ангели или демони зависи от всеки един от нас. В много от достъпните в интернет книги има заклинания и формули за отваряне на портали към тъмни измерения и навлизането на демони на Земята , но само да спомена от опит че между демон и демон си има разлика  виж за Апокалипсис …..

Колкото и странно да ви се струва такива тъмни ложи има по целия свят и илюминатите са само част от целия план за контрол над света.Аз лично участвах в такава тъмна ложа в БГ и получавахме заповеди директно от духове – демони /колкото и странно да се струва на някой/ като правихме черни магии на неудобни на системата хора.Организацията е мн. сериозна и имат хора на всякъде-главно в медиите ,за контрол на общественото мнение и политиката.Някой от членовете на организацията бяха известни личности които гледате по телевизии – но имена няма да казвам .Разполагат с просветени орди от войни-контактьори по земята , и при нужда те се активират и си свъшват мисията .Вече се отказах от тази дейност и минах на другата страна, и затова знам някой неща от „вътрешните отдели“ и за това споделям тази информация да знаете за какво обеднявате , разболявате , нещастни сте и превъртате  – и не да обвинявате бога за нещастията си. .

В другата статия ще засегнем номера с бума на имоти понеже работех като брокер на имоти и имам наблюдения върху схемата – ипотечните крредити –> задлъжнялост –> финансова криза –> невъзмождност за покриване на задължения –> изгубване на жилище –> депресия –> самоубийства и обществено недоволство.Общо взето нещата се получиха чрез медиите и рекламата „Осъществи мечтата си , подсигори старините си , вземи своя дом за децата си -толкова е лесно “ сигорно си спомняте че половината от ефирното време на рекламите преди време беше за ипотечни кредити а кой да знае че идва криза , не знам дали и това не е режисирано предварително но резултатите са на лице.. Заробване , и работи сега като глъм за без пари цял живот , че не можеш да си купиш къща на село за 5000лв , да си имаш градинка с домати , кокошки , да си ходиш по излети сред природата и да си бачкаш по интернет.Но не-системата казва че трябва да имаш апартамен в Драгалевци и последен модел автомобил и по цял ден да дишаш смок и това е правилния начин , иначе си селянин.Довиждане!!!

Facebook Comments
Spread the love

admin

За мен