Кой е Левиатан ?

Кой е Демонът Левиатан ?

Демонът Левиатан – смятан за един от Четерите Краля на Ада и според някой теории може би е най-опастният от другите 3ма: Луцифер , Сатана и Ваал – Молох . Левитан е познат като Древно Морско Чудовище с висока степен на Интелект , в някой книги и Легенди се смята че той е Змиата която е изкушила Ева и Адам . В някой Теологични Теории , особенно за Апокалипсиса и Краят на Дните се представя че Той е Сатаната който управлява Света чрез Звярът Трите Шестици : Лилит , Луцифер , Баал и че ще бъде Отпуснат временно преди да бъде отново вързан за 1000 години . Според мен лично това време е сега след 2000-та год .

Левиатан – Тиамат разполага със Шейсет и шест Легиона с Демони които са като Дракони или огромни прилепи . Според мен Драконовата Магия произлиза от тях както и Сатанистката Библия на Антон Ла Вей понеже в началото е поставен Сигила на Левиатан .

Коренът на Думата Левиатан е Леви , Левит , Левити – Едно от 12те Израилски Племена потомци на Яков виж в Уики…..

Според други Теории Левиатан е Дете на Морския Бог Нептун или Богинята  Майка Гаиа  виж повече … символизирана с майката Земя  – майка на Боговете на Олимп , който заради непокорният си нрав и непослушанието си е бил Демонизиран . Има Теория че Великият Потоп на Ной е бил около Черно море , за което има и Филм на Нейшънъл Джеографик и причината за това е бил Левиатан .

Черно Море е било сладководно езеро в което е живял Демонът но за да го накажат Боговете са пробили Босфора и са заляли Езерото с Морска и Солена Вода . Всеизвестен Факт е че демоните не обичат и бягат морска сол .

Гледайте Филма отдоло за Потопа . 

Facebook Comments
Spread the love

admin

За мен