Краят на Дните – Апокалипсисът

Краят на Дните – Апокалипсисът

Апокалипсисът – познат също като Откровение е преход и етап през който трябва да премине Човечеството и слага Край на Един Еон , Цикъл , Ера и Началото на Нова : Ерата на Водолея , Ню Ейдж и др…… 

Апокалипсиси в Писанията има мн : Апокалипсисът на Йоан , на Петър , на Павел и дори и на Пако Рабан който всъщност е Дъновист и книгата е добра .

Апокалипсисът в Християнството е познат и като Края на Дните когато Свършват 1000та години и Сатаната ще бъде пуснат временно . Познат е също като Второто Пришествие и Дните на Страшния Съд , но това не е края на Света а просто преход през който е възможно да има някой катаклизми и размирици . По темата гледайте филма Краят на Дните с Арнолд Шварцнегер .

Според Календарът на Маите Апокалипсисът настъпва на 31.12.1999г и е свързан със Слънчевото Затъмнение – Черното Слъце по темата може да гледате филма Апокалипто с Мел Гибсън .

Запознатите с Окултното сигорно знаят за Принципа на Дуализма – Каквото Горе такова и Доло , Принципа на Огледалният Образ и т.н. 

Както предполагам знаете за науката Номерология според който по дати се Гадае . Та сега малко Цифрология :   31/12.1/999  31 = 13 , 999=666 , 12+1=13  – 31.12.1999г  като се раздели на групи и пообърне малко което се прави и в Номерологията може да се получи 13.13.666 което е началото на Апокалипсисът според Маите и техният Календар .

По-големите от вас сигорно си спомнят че през лятото на 1999г имаше слънчево затъмнение което се наблюдаваше най-добре от Варна и Черноморието – случайност пак .

За този Преход се Говори и Пише в почти всяка сериозна Магическа Система .

Повече по темата виж тук…

Facebook Comments
Spread the love

admin

За мен