Магия за любов

Амулети за Любов.

Първо да спомена че съм против магията за любов и по-доло ще обясня каква е причината , но това не ми пречи да правя амулети за любов които помагат на човек да привлече любов и приятелство в живота си .Така че ако сте мислили да правите или поръчате ритуал или магия за любов, по-добре недейте . И амулета ще ви свърши работа и то напълно безопасно , евтино и без странични ефекти върху вас или човека на когото сте мислили да правите магия .

 

 

Магия за Любов.

Според някой Магията за Любов принадлежи към раздел Бяла магия но според мен не е съвсем задължително да e така , понеже в някой традиции се използват доста черни и мръсни неща за магия за любов. Особено в турските традиции има метод при който се дава да се пие менструална кръв  ,  в славянското чернокнижие има множество ритуали за любов с гроб , в демонологията има ритуали за любов с призоваване на демони и др. традициите са много.

 

Какво представлява магията за Любов ?

 

 

Дори да ви изглежда невинно и на майтап , последиците за жертвата на такава магия може да бъдат ужасни и дори да доведат до омагьосване със симптоми като при черна магия понеже повечето от срещаните ритуали за любов се приближават и използват методи от Черната Магия. Гроб , кръв ,крило от прилеп се използват главно при черна магия като за кръвта се вярва че привлича зъл дух а за гроба че се връзва жертвата за мъртвец а с подобни неща се правят най-много любовни ритуали у нас. В следствие на такива „любовни“ магии съм срещал много случаи при които се получава цялостно объркване на енергетиката , психиката , съдбата  и дори и демонично влияние върху жертвата . Дори мога да кажа че при клиентите ми за разваляне на магия тези с правена на магия за любов са на второ място след тези с черни магии правени от злоба и завист . Другите често срещани магии са тези с муските сгънати на триъгълник и с преписан текст от Корана или друга арабска книга като понякога текста е преписван на обратно .

Магия за любов има много видове от гледна точка на ритуалите които  се използват , така и от намеренията за които се прави ,като най-често срещаните причини са: разделена двойка и някоя от половинките иска да се съберат отново , някоя девойка или момък си е харесал някой и не знае как да подходи или се притеснява , често са ме търсили особено от чужбина някоя мома се е влюбила в портфейла на някой чужденец и търси начини да се уженят и подобни.

Виждал съм доста жертви на такива магии и картинката не е никак красива , въпреки да изглежда интересно и забавно , и дори и да нямате лоши намерения , дори да обичате някой или да си направите майтап има много неща които могат да се объркат и дори и да не искате да навредите и трябва да се внимава много и да се информирате предварително какви ритуали ще се използват , с какви сили ще се работи и какви ще са евентуалните странични ефекти когато и поръчвате такива магии  .

Друг известен опасен метод за Магия за Любов е с крило на прилеп , е не бих ви посъветвал да стигате до тези методи :с менструална кръв , с лъжиците , с гроб , с вуду кукли , крило на прилеп или сърце на риба или с какъвто и да е животински орган , с амулети и пентакли свалени от интернет – има доста опасни ритуали .

По принцип се интересувам от доста време от магия и познавам ритуалите които се използват най-често и последиците от тях . Ако сте решили да използвате ритуал сами , поне може ползвате: ябълка , цветове от роза , дюла , лавандула , мандрагора … но не и органи на животни или кръв понеже имат негативни последици за „жертвата“  и за вас ,  дори и да действат и да ви уверяват че привличат любов.

Безопасни методи за направа на любовна магия която действа има , и ако сте решили да правите все пак магия може да използвате Печатите от Големия Ключ на Соломон на Венера , ако не знаете сами как да го направите може да ме потърсите от Контакти….  Като това не е магия която се прави за да се зомбира човек и да се върже за друг и да не знае какво прави , а за да се привлече любовта  в живота .Тази магия  е вид работа с ангели и божества , работи по-бавно от черните ритуали но не е толкова брутална и е почти напълно безопасна от кармична и енергийна гледна точка и няма негативни последици .

И  предупреждавам – Преди да си поръчате магия за любов се поинтересувайте малко какви ритуали ще се използват понеже с някой от тях можете да повредите енергийното поле на другия , и тук ще изброя някой от опасните магии:

-Турска Магия с гроб и лъжици-силна е но и с лоши странични ефекти.

-Турска магия с менструална кръв – сериозни проблеми , може да повреди  психиката на човек.

-Турска с дреха на починал човек – сериозни проблеми , лично на мен са ми правили такава /щях да полудея/.

-Турска с муска с листче згънато на триъгълник с надписи на арабски и текстове от Корана – силна магия в зависимост кой текст точно е писан е сравнително безопастна в сравнение с другите .

-Вуду магия с кукла , възли или игли -лоши последици

Магия с крило от прилеп-лоши последици

-Използване на печати и символи които сте видели в интернет-мн.сериозна грешка.

-Работа с демони -фатално.

Когато на човек му се направи някакъв тъмен вид магия се получава зацапване и разбалансиране на чакрите и биополето , тогава се получават бодежи в сърцето , сърцебиене , чувство че имате забита треска в сърцето , болки , натрапчиви мисли за определен човек и силно желание към него , чувство за липса и празнота когато не е до вас , напрежение , тъга , отчаяние , сивота , нервност , агресия , възбуда….

Някой от тези симптоми се получават и при други травми свързани с любов и приятелство , като:изневяра , раздяла , оскърбяване от любим човек , загуба на близък и др , при уплах , страх и др. но не са толкова силно изразени.

И ако все пак сте решили да си правите експерименти с живота , поне може да потърсите за съвет преди това.

 

За да видите и старите коментари по-доло натиснете бутона Sort by в дясно и го настройте на Oldest .

 

Facebook Comments
Spread the love

admin

За мен