Магия за любов

Първо да спомена че съм против магията за любов и по-доло ще обясня за какво,но това не ми пречи да правя амулети за любов които помагат на човек да привлече любов и приятелство в живота си.Така че ако сте мислили да правите или поръчате ритуал или магия ,по-добре недейте.И амулета ще ви свърши работа и то напълно безопасно ,евтино и без странични ефекти върху вас или човека на когото сте мислили да правите магия.

Според някой Магията за Любов принадлежи към раздел Бяла магия но според мен не е съвсем задължително да e така понеже в някой традиции се използват доста черни неща за магия за любов.В турските традиции има метод при който се дава да се пие менструална кръв  ,  в славянското чернокнижие има множество ритуали за любов с гроб, в демонологията има ритуали за любов с демони и др.

Дори да ви изглежда невинно и на майтап , последиците за жертвата на такава магия може да бъдат ужасни и дори да доведат до омагьосване със симптоми като при черна магия  .Гроб , кръв ,крило от прилеп се използват главно при черна магия като за кръвта се вярва че привлича зъл дух а за гроба че се връзва жертвата за мъртвец . В следствие на такива „любовни“ магии съм срещал много случаи при които се получава демонично влияние върху жертвата . Магия за любов има много видове от гледна точка на ритуалите които  се използват  , така и от намеренията за които се прави  .Виждал съм доста жертви на такива магии и картинката не е никак красива , въпреки да изглежда интересно и забавно , и дори и да нямате лоши намерения ,дори да обичате някой или да си направите майтап но има много неща които могат да се объркат и дори и да не искате да навредите и трябва да се внимава много .Друг известен опасен метод за Магия за Любов е с крило на прилеп , е не бих ви посъветвал да стигате до тези методи :с менструална кръв , с лъжиците ,с гроб , с вуду кукли , крило на прилеп или сърце на риба или с какъвто и да е животински орган – има доста ритуали .
По принцип се интересувам от доста време от магия и познавам ритуалите които се използват най-често и последиците от тях . .Ако сте решили да използвате ритуал сами ,поне може ползвате:ябълка,цветове от роза,дюла,лавандула,мандрагора … но не и органи на животни или кръв понеже имат негативни последици за „жертвата“  и за вас, дори и да действат и да ви уверяват че привличат любов.
Безопасен метод за направа на любовна магия която действа има и ако сте решили да правите все пак магия може да използвате Печатите от Големия Ключ на Соломон , ако не знаете сами как да го направите може да ме потърсите от Контакти . Като това не е магия която се прави за да се зомбира човек и да се върже за друг и да не знае какво прави,а за да се привлече любовта  в живота.Тази магия  е вид работа с ангели и божества,работи по-бавно от черните ритуали но е напълно безопасна от кармична и енергийна гледна точка и няма никакви негативни последици , а напротив.
И  предупреждавам – Преди да си поръчате магия за любов се поинтересувайте малко какви ритуали ще се използват понеже с някой от тях можете да повредите енергийното поле на другият, и тук ще изброя някой от опасните магии:
-Турска Магия с гроб и лъжици-силна е но и с лоши странични ефекти.
-Турска с менструална кръв – сериозни проблеми може да повреди  психиката на човек.
-Турска с дреха на починал човек – сериозни проблеми,лично на мен са ми правили такава /щях да полудея/.
-Турска с муска с листче згънато на триъгълник с надписи на арабски и текстове от корана ако се прави към определен човек .
-Вуду магия с кукла ,възли или игли .
Магия с крило от прилеп.
-Използване на печати и символи които сте видели в интернет-мн.сериозна грешка.
-Работа с демони -фатално.
Когато на човек му се направи някакъв тъмен вид магия се получава зацапване и разбалансиране на чакрите и биополето ,тогава се получават бодежи в сърцето,сърцебиене,чувство че имате забита треска в сърцето,болки ,натрапчиви мисли ,напрежение ,тъга,отчаяние,сивота,нервност,агресия,възбуда….Същите симптоми се получават и при други травми свързани с любов и приятелство ,като:изневяра,раздяла,оскърбяване от любим човек,загуба на близък и др ,при уплах , страх и др .
И ако все пак сте решили да си правите експерименти с живота ,поне може да потърсите някой  за съвет преди това.
Facebook Comments
Spread the love

admin

За мен