Нискочестотните оръжия-ХААРП

Знае се че мозъкът на човек работи с електрически импулси които се предават между невроните и така си споделят информация . В зависимост от  честотата в херцове   тези състояния са разделени на групи на мозъчни вълни което е признато от официалната наука  и който е наясно поне малко с хипнозата и медитацията е запознат с тях.

 

Интересни

Новата Ера…

Тишина и покой…

Нов Вирус в Ютуб…

Деца Индиго-Проблеми…

 


Алфа честотите (8-12 Hz) . Намирате се в релаксирано състояние, без да се притеснявате за някой конкретен проблем. Тези честоти се наблюдават най-често при гледане на телевизия, слушане на музика и четене на книги. Не сте прекалено отпуснат до състояние на полусън, но все пак отсъства стресът от ежедневието и рутината.

Тета честотите (4-8 Hz ) . Те се свързват с дълбока релаксация и състояние на лек полусън. „Тета“ вълните са идентифицирани при хипноза, дълбока медитация и извънтелесни преживявания.

Делта честотите – Най-нискочестотните мозъчни вълни се проявяват по време на дълбок сън. „Делта“ честотите се намират в диапазона от 0.5 до 4 Hz. Смята се, че експертите в медитацията са способни изкуствено да предизвикват тези вибрации в мозъка.

Бета Честотите – Часовникът звъни в 6:30 сутринта. Събуждате се и може би бегло си спомняте какво сте сънували. След това бързо скачате от леглото и започвате да се подготвяте за поредния работен ден. Оттам нататък, до момента, в който отново се приберете вкъщи и се потопите в тишината на нощта, мозъкът ви работи на така наречените „бета“ честоти . Това състояние се свързва с диапазона от 12 до 30 херца – казано просто, когато хората се намират в това състояние, изпитват до различна степен бдителност, заинтересованост и повишена умствена активност.


Гама честотите – Съществува още един вид честота, която се намира в диапазона 30 Hz и нагоре . Това са гама вълните и човек изпитва в това състояние свръхвъзбуда,изнервеност ,агресивност и истеричност.

Методите за влияние върху тези честоти и състояния на мозъка са много : като започнем през медитацията , йогата ,хипнозата , околната среда примерно природата и планината и стигнем до модерните генератори на подобни излъчвания като телефоните , антените на мобилните оператори и стигнем до модерни пхитронни оръжия и генератори . Щом тези оръжия бъдат насочени към човек или група хора , те влият на мозъка с определена честота като човека се синхронизира с тази честота и изпада в определено Променено  Състояние на Съзнанието .

В черната магия се използва подобна технология , но за разлика от новите оръжия при магията се взима вълна и честота на енергията от природата : пръст от гроб , вода от мъртвец , живак , труп на животно , развалено яйце и мн. други.

Всеки един от  тези елементи съдържа вредна за човек енергия и информация и чрез ритуал от Напреднали Магове , Ходжи , Шамани и др . тя може да бъде насочена към жертвата като по този начин влияе на психиката и здравето на човека , и това всъщност е Черната Магия.

Енергията по своята същност има свойството да пренася и информация и опитните Окултисти и Адепти знаят това и знаят как да я закодират в даден амулет , муска , вълна…..и да повлиаят на определен човек за да постигнат целите си , а вече и съвременните учени знаят как да закодират послание и дори глас в електромагнитна вълна.

Всъщност в тези технологии няма нищо ново , това се е използвало за влияния още преди хилядолетия .

Съоражението ХААРП е такава технология за излъчване на нискочестотни вълни и мн повече с изключителна мощност която може да поразява цели почти на всяка точка на земята като обхваща огромни територии и дори цели държави .Чрез тази технология може да се контролира функционирането на мозъка , да се създават емоции в групи от хора , да се влиае на клетките и здравето на хора и дори и мн.,мн повече. Ще попитате как ще се вилиае на Клетки и ДНК – ами клетките са Вода , на вода се е Баеело от давна и се е програмирала чрез Слово и Вибрация .

Само да споня тук че ХААРП се намира в Аляска , а по статистика Аляска е територията на най-много самоубийства на глава на населението /може да проверите в интернет/ но те американците няма да сложат някой експеримент във Вашингтон.

Видео по темата с проф. Лъчезар Филипов завеждащ катедрата по Космология към БАН .


Facebook Comments
Spread the love

admin

За мен