Нискочестотните оръжия-ХААРП

Знае се че мозъкът на човек работи с електрически импулси които се предават между невроните и така си споделят информация .В зависимост от  честотата в херцове   тези състояния са разделени на групи на мозъчни вълни и който е наясно с хипнозата и медитацията е запознат с тях.

 

Тета честотите (4-8 Hz). Те се свързват с дълбока релаксация и състояние на лек полусън. „Тета“ вълните са идентифицирани при хипноза, дълбока медитация и извънтелесни преживявания.

Най-нискочестотните мозъчни вълни се проявяват по време на дълбок сън. „Делта“ честотите се намират в диапазона от 0.5 до 4 Hz. Смята се, че експертите в медитацията са способни изкуствено да предизвикват тези вибрации в мозъка.
Следващите наред са „алфа“ честотите (8-12 Hz). Намирате се в релаксирано състояние, без да се притеснявате за някой конкретен проблем. Тези честоти се наблюдават най-често при гледане на телевизия, слушане на музика и четене на книги. Не сте прекалено отпуснат до състояние на полусън, но все пак отсъства стресът от ежедневието и рутината.
Съществува още един вид честота, която се намира в диапазона 30 Hz и нагоре.Това са гама вълните и човек изпитва в това състояние свръхвъзбуда,изнервеност ,агресивност и истеричност.

Методите за влияние върху тези честоти и състояния на мозъка са много:като започнем през медитацията,йогата ,хипнозата ,околната среда примерно природата и планината и стигнем до модерните генератори на подобни излъчвания като телефоните,антените на мобилните оператори и стигнем до модерни оръжия .Щом тези оръжия бъдат насочени към човек или група хора , те влият на мозъка с определена честота като човека се синхронизира с тази честота и изпада в определени състояния.

В черната магия се използва подобна технология , но за разлика от новите оръжия при магията се взима вълна и честота на енергията от природата: пръст от гроб,вода от мъртвец,живак,труп на животно ,развалено яйце и мн. други.

Всеки един от  тези елементи съдържа вредна за човек енергия и информация и чрез ритуал тя може да бъде насочена към жертвата като по този начин влияе на психиката и здравето на човека , и това всъщност е Черната Магия.

Енергията по своята същност има свойството да пренася и информация и опитните Окултисти и Адепти знаят това и знаят как да я закодират в даден амулет или муска и да повлиаят на определен човек за да постигнат целите си , а вече и съвременните учени знаят как да закодират послание и дори глас в електромагнитна вълна..

Всъщност в тези технологии няма нищо ново , това се е използвало за влияния още преди хилядолетия .

Съоражението ХААРП е такава технология за излъчване на нискочестотни вълни с изключителна мощност която може да поразява цели почти на всяка точка на земята като обхваща огромни територии и дори цели държави .Чрез тази технология може да се контролира функционирането на мозъка,да се създават емоции в групи от хора ,да се влиае на клетките и здравето на хора и дори и мн.,мн повече.

Само да споня тук че ХААРП се намира в Аляска , а по статистика Аляска е територията на най-много самоубийства на глава на населението /може да проверите в интернет/ но американците няма да сложат някой експеримент във Вашингтон.

Видео по темата с проф. Лъчезар Филипов завеждащ катедрата по Космология към БАН вижте тук…


Facebook Comments
Spread the love

admin

За мен