Паник атаките

През моята практика и работа с клиенти забелязах че голяма част от хората на които са и правили магии и други окултни влиания развиват симптомите на Паник Атаки.Към 90% от тези хора които развиват подобни симптоми са жени.

Какво е паник атака?

Паник атаките се появяват сякаш от нищото и представляват пристъп на парализиращи ирационални страхове, натрапливи мисли, сърцебиене, световъртеж, чувство за нереалност(сякаш те няма), задушаване, гадене, чувство сякаш умираш, припадаш или полудяваш и т. н. (разбира се при всеки е различно, но това е най-характерното) Всички изследвания показват, че ти „няма нищо“, но вътре в теб сякаш има демони. Опитваш се да се бориш с тях, но тези демони са станали част от теб и колко по-упорито и силно се бориш, толкова по-силни стават те. Появява се страх от страха, страх от загуба на контрол, страх от мнението на другите.

Понякога такива атаките продължават години наред, достига се до избягване на социална среда, агорафобия (страх от обществена среда, тълпи и т. н.). Лошото е, че тези хора живеят сякаш в призрачен свят, а той е невидим за другите. И започват да се чувстват сами, неразбрани, принудени сами да се справят с ужасаЛекарствата не са решение. Смятам че(както  при повечето заболявания)  лекарствата само временно могат да притъпят, да заглушат болката и страха, но не и да премахнат това, което е в теб.

Facebook Comments
Spread the love

admin

За мен