Печатите на Цар Соломон

Още от дълго време Ватикана се е интерисувала от трудовете и науката на Цар Соломон,колкото и да е странно и във Ватикана се използва и се интересуват от Окутизъм , друг пример са Печатите на Папа Хонории който е бил Папа през средновековието и е създал не малко Амулети които се използват и до днес от някой Окултни Ордени.

 

Амулети за пари 
Амулети за любов
Защитни Амулети 
Амулети за лечение
Амулети за разваляне на магия
Кабалистичен Защитен Амулет

 

Според моята практика ако се практикува както трябва и човек има опит „Големият ключ на Соломон“ е една от най-успешните магически системи . Базирана е на „Юдеизма и Кабала създадена от Цар Соломон , царувал 967 година  преди новата ера . Наследил е и е предал  учението от баща си Давид /чиито псалми давидови се изпоза и до днес/. Тази Магия се занимава главно с инвокация на духове и свързване с енергиите на 7те Планети използвани в магията както и други амулети , сигили , ритуали и магии .

Освен работа с духове , магическата система предлага и амулети наречени „Ключовете на Соломон“  за астрални  влияния , които ако се изработят правилно от опитен маг  правят чудеса – казвам го от личен опит без да преувеличавам . Но разбира се има тънкости и трябва много практика и опити да се създаде един наистина дейстащ амулет . Печатите са разделени на 7 групи за всеки ден от седмицата и за всяка планета като всяка отговаря за 1 фактор от живота на човека:

Понеделник-Луна-пътуване , вода,пречистване,разваляне на магия

Вторник-Марс-война,мир,лечение

Сряда-Меркурии- наука,учене

Четвъртък-Юпитер-пари,бизнес,битови нужди

Петък-Венера-любов,приятелство

Събота- Сатурн-смърт,разруха,унищожение,промяна

Неделя-Слънце-изкуство,творчество,занаяти

Изработването на един такъв печат изисква много внимателно подбиране на деня,разположението на луната спрямо зодиакалния знак,деня,часа и редица други фактори които влиаят за силата на  печата.Когато правя Амулети се базирам на тази система и я предпочитам пред руните , вещерските ритуали , кристали и други .

Facebook Comments
Spread the love

admin

За мен