Премахнете магия сами

Магията е предимно енергия и информация.Когато има магия на член на семейството в един дом , тя засяга и оказва влиание на всички членове в домът,затова когато се разваля магия е добре да се прави разваляне на носителя,членовете на семейството и домът.

Премахване на магия с морска сол.

Купете си един пакет морска сол , нагрейте я в тиган за 5 мин , оставете да изстине и я сложете в  найлонов плик .Вечер като си легнете сложете плика на гърдите или областта на сърцето и преспете с нея,На сутринта изхвърлете солта във вода или я закопайте.Прави се 7 дни минимум.

Може да използвате този метод за помощ и на някой друг .Поставете солта над неговата снимка за поне 12ч после солта се хвърля във вода или се закопава.

В продължение на седем дни с нова сол, този ритуал трябва да се повтаря по веднъж на ден.  По този начин магията ще бъде премахната ако е по-лека но дори и да е сериозна този ритуал ще ви облекчи.Друг метод с морска сол е да слагате по една шепа сол във всеки ъгъл на стаите на домът си , като я сменяте на 2-3 дни в продължение на няколко седмици.Това ще пречисти енергийно къщата ви ако има уроки или магии.Солта също се използва успешно и при ритуални къпания и бани.След като вземете душ напълнете лиген с вода и разбийте шепа сол в него , кажете някаква молитва по ваш избор и се облейте с водата със солта.Това пречиства доста успешно негативни енергии и този метод го ползвам редовно и аз лично.

Можете да премахнете магията и с кандилце. Необходимо ви е чисто кандилце, в което трябва да налеете олио, да запалите фитила и да прочетете един път тематична молитва по избор.

След това трябва да кажете следните думи: „Както гори пламъкът, така да се озари и животът на …– тук се казва името на човека, на когото е направена магия”. Поддържайте огъня в кандилцето седем дни. Ако се случи така, че той да угасне, ритуалът трябва да се започне наново.

Най-добре действа комбинацията на сол и на кандилце. Има и от значение човекът който го прави,колко е духовен,религиозен и какви сили притежава.За по-сериозни проблеми се обръщайте към специалист.

Магия може да се премахне и с помощта на кристална ваза. Ритуалът се изпълнява преди лягане. Необходима ви е снимка – ваша или на човека, на когото е направена магия. Ако снимката не е гланцирана, ламинирайте я предварително, защото ще стои във водата. Вазата се измива, налива се вода в нея, като над водата се изговарят следните думи: „Нека водата изчисти всичко зло от … – тук се казва името на човека, на когото е направена магия”. Снимката се пуска във водата и се оставя за цяла нощ.

На сутринта снимката се поставя върху бял лист и се оставя да съхне, а водата се излива в канала. Вазата се измива добре, а ритуалът се повтаря още веднъж на следващата вечер .

Друг често използван ритуал за разваляне който можете да си го правите сами е чрез восъколене – за повече въпроси и информация може да се свържете с мен по Скайп или Фейсбук от Контакти.

Facebook Comments
Spread the love

admin

За мен