Сенчестите хора

Сенчестите хора.

Това е доста срещано напоследък паранормално явление за което се пише и коментира и по медиите . Работя като Уеб Дизайнер и Консултант по Окултни Въпроси и в последните години все по-често се сблъсквам с хора които се оплакват че усещат чуждо присъствие , виждат тъмни петна , сенчести силуети около тях  , чуват шумове , потропвания или че някой ги вика по име  . Това се случва за част от секундата и се забелязва предимно с периферното зрение .

 

Вижте също

Новата Ера

Защита от Сенките

Демонични Влияния

Децата Индиго-Проблеми

 

Това се дължи на направена магия или др. окултно влияние, при отворено трето око /шеста чакра/ и в повечето случаи при Децата Индиго , като не е задължително да сте дете за да сте Индиго за да ги виждате или да ви притесняват  .

Според някой окултисти това се дължи и на прехода в Новият Еон и Новата Ера и сливане на измеренията , като в нашето навлизат същества от други измерения и ние по някога ги забелязваме.

Сенчестите хора не са никак дружелюбни и в никакъв случай не трябва да се опитваме да влезем в контакт с тях или да и се доверяваме . В някой по-редки случаи човек може да започне и да ги чува или забелязва , като в началото това са гласове в главата , причуване че някой те вика , чуване на шумове или звуци и др , най-често потропване , клопане или скърцане в дома.

Най-уязвими на тези влияния са децата , и не си мислете че си измислят когато ви казват че има някой в стаята и , или има някой под леглото . Децата виждат по-добре от нас в невидимия свят.

Когато човек е подложен на такова влияние той може да започне да  чувства някой от тези симптоми :

 

-Отпадналост.

-Изнервеност.

-Безсъние.

-Неспокоен сън .

-Кушмари.

-Будене нощем ,предимно по едно и също време около 3ч.

-Усещане за страх и опасност.

-Отчаяние.

-Сърбеж по кожата.

-Главоболие .

-Сънна парализа и паник атаки.

-Напрежение и умора и др.

 

Сенчестите хора са изключително агресивни и злобни въпреки че го прикриват . Те са вампири и изсмукват жизнената енергия на жертвите си докато не му съсипят живота . Срещал съм случаи в които човек ляга и на легло като болен от тях , а лекарите не откриват никакво физическо заболяване . Възможно е от Сенчестите хора да се появят рани по тялото или да се стигне до реално физическо заболяване . Често тяхната намеса се бърка с направена магия но методите на ходжи и магове за разваляне на магия в повечето случаи не помагат.

Сенчестите хора са много добри във внушаването на мисли и желания като често ни тласкат към пороци , извратени желания , наркотици , хазарт , алкохолизъм , агресия , садизъм , хомосексуални потребности , депресии и в по-сериозни случаи към самонараняване и желание за самоубийство. С две думи това са си просто Демони.

Но все пак има решение и на този проблем .

Ето какво споделя една жертва на Сенчестите хора.
„Това ме плаши и не знам какво е. Виждам ги откакто бях малко момиче. Винаги на границата на зрението ми – висока черна сянка. Аз винаги чувствам нещо или някой до мен. Миналата нощ слизах към моята спалня. Там беше. До моя гардероб. Аз побягнах нагоре по стълбите викайки моята майка. Тя слезе, погледна и каза, че съм преуморена. Но аз ЗНАМ какво видях. Беше толкова страшно. Не знам какво бе това. Аз имам нужда от всичката помощ, която мога да получа!“
Помислете малко и по видеото от доло и символизма в него! Какво е искал да каже поета?

 

За да видите и старите коментари по-доло натиснете бутона Sort by в дясно и го настройте на Oldest .

Facebook Comments
Spread the love

admin

За мен