Любовна магия с мандрагора

Ако сте в плен на силни чувства, а вашият любим не ви обръща  внимание, можете да прибегнете до правенето на любовна магия с мандрагора. Това е силно отровно растение, което влиза в състава на най-различни лекарства.
Ако решите да плените сърцето на човека, откраднал мислите  ви, може да извършите любовното заклинание по време на пълнолуние.
Вземете мандрагора и я сложете в изкопана дупка. След това я покрийте с пръст. Върху малката ямичка сложете 4-5 капки вълшебна смес, приготвена предварително от няколко капки   мляко. Бавно и внимателно кажете тези думи: „Нека млякото направи (името на любимия ви) завинаги мой!“.
Веднага след това извадете мандрагората от „гробчето“ и я оставете да се изсуши. Преди това обаче трябва да сложите цвят от роза, представяйки си, че избраната от вас точка е сърцето на бъдещата ви половинка. След това оставете растението на перваза, за да може да попие от вълшебната енергия на луната.След което е добре и самият човек да има допир с корена или поне го заровете близо до домът му.

Астрална Проекция-ОИТ

ОИТ -Опитност извън тялото или Астрална Проекция.

Доста хора ме търсят с въпроси как се случва това  или как да постигнат това състояние на съзнанието,и аз как да и отговоря?Или го имаш и го можеш или го нямаш, въпреки че има методи за да се развие това умение както стана смен преди 20 год и изпробвах техники за отваряне на 3тото око и от там се почна всичко и връщане няма.Има хора които го могат когато си искат, е аз не съм толкова добър но ми се случвало няколко пъти.Та за какво говорим,говорим за това че да отидеш някъде с астралното си тяло и да виждаш всичко в реано време какво се случва на даденото място.И на мен ми се случвало няколко пъти но за съжалетие не мога да го правя всеки път когато си искам,дори и с риск да изглеждам като простак имах една приятелка / интернет приятелка/ която беше като мен Индиго и правихме секс Астрално и усещането беше много по истинско от колко физически секс,а аз съм човек на 40 год не съм на 12 и малко поне имам опит в тези неща.Ако се  интересувате повече за Астралната Проекция може да видите тук…..

Заклинания за сол и вода

Това са много полезни заклинания за осветяване вода и сол които се ползват за изчистване на биополето.Повече за методи за пречистване вижте тук…

 

Осветяване на сол

Ин исто сале сит сапиентия,ет аб омни коруптионе сикут ментес нострас ет корпора ностра, пер Хохмаел рецедант ет ин виртуте Роах-Хохмаел ,рецедант аб исто фантазмата хилае,ут сит сал коелестис,суб террае ет тера салис ут нутриету бос тритуалс ет аддат спей нострае коруна таори волунтис.Амен.

 

Осветяване на вода

Фиат фирмамен ,тум ин медио акуариум ет сепарет акуас аб акуис,куае супериус сикут куае инфериус,ет куае инфериус сикут куае супериус ад перпатранда миракула рей унис.Сол ейус патер ест,луна матер ет вентус ханк геставит ин утеро суо,асцендит а тера ад коелум ет рурсус а коело ин терам десцендит.Ексорцисо те креатура акуае,ут сис михи спецелиум,дей виви ин оперибус ейус ет фонс витае ет аблутио перкаторум.Амен

 

Методи за изчистване на чакри и биополе

Методи за самолечение и изчистване на чакрите и магии в домашни условия.Това са ефективни и полезни методи които съм установил че са действащи в моята практика.Може да ги ползвате ако сте начинаещ маг и объркате нещо като се облъчите с негативна енергия,ако имате направена лека магия или просто за пречистване на чакрите.При по-сериозни случай на магия се търси специалист за консултация.

 

Яйце

Яйцето има множество приложения в магията , може да се ползва за проверка за магия и за изчистване на магия и биополе .За Проверка за магия виж тук…

Яйцето може да се ползва след като престои малко под течаща вода,може да се поставя на засегнати части на тялото/ако сте ги локализирали/ или просто да се държи по чакрите-изсмуква и задържа негативна енергия от магия или стрес.

Друг мн. силен метод е да се вземе едно яйце,да се сложи под чешмата и просто го дръжте 5 мин в ръка под струята и затворете очи,преместете и в другата ръка и ще усетите сами.

След ползване яйцето не трябва да се консумира а да се изхвърли-може да се ползва 2-3 пъти ,но трябва всеки път да се измива добре в течаща вода или в купа с вода и сол.

 

Лъжица

Колкото и да е странно една обикновена лъжица има странно мощен ефект върху чакрите и енергетиката на човек.При направена магия в гробище ,което често се използва от българските цигъни и турци , по тялото се получава сърбеж и изсъхване на кожата.Тогава търкане по тялото с лъжица и местата където ви сърбят,чести бани и мазане на тялото с хидратиращ крем са добри методи за изчистване но и задължително трябва да се развали и магията.Аз имах направена такава магия и ползвах крем с лавандулов спирт.Разбърках ги и си направих нещо като балсам.Лавандулата и тя много помага ,като чай,разпъскване на билката в жилището и по всякакви начини.Който не знае по принцип има Българска традиция че Лавандула се бере на Енйов Ден.

Лъжица ползвам и за почистване на чакри, с въртеливи движения в посока на часовниковата стрелка по всяка чакра е мн. добър метод.След ползване лъжицата се държи на течаща вода 5 мин.

 

Магнит

Магнита извлича и задържа в себе си както и кристалите негативната енергия от тялото ,Помага при схващания,ставни проблеми и пречистване,ако имате болки някъде просто подръще там магнит,може и по чакрите.След ползване се държи на течаща вода.

 

Свещ

И при свеща има няколко приложения които са полезни.Свеща трябва да е  восъчна а не парафинена.Най-простото е да си палите по 1 свещ всеки ден в стаята си .Може да ползвате запалена свещ като я държите по 5 мин пред всяка чакра , както може да ги ползвате и за восъколеене за разваляне на магия.Преди да се ползва някоя свещ е добре да се премие през вода.При главоболие ,пищене или шум в ушите отрежете половин свещ , дръжте я в ухото си 5-10 мин след което я запалете и дръжте в ръка пред очите си със затворени очи на десетина сантиметра докато изгори ,ако не мине от първият път повторете процедурата още няколко пъти.

 

Движения

Движенията са много важни за правилната циркулация на Ци енергията в тялото.При магии ,стрес,преумора и др се получават задръстване на енергийните меридиани и нарушено протичане на енергията в тялото.Може да ползвате йога,,ци гун,движенията на Норбеков или просто гимнастика сутрин .Добре е да се правят упражнения без усилия и напрягане .По принцип се опитвам да ползвам упражнения за всяка чакра от Кундалини и Раджа Йога но най ми допадат системата „Петимата Тибетци“.

 

Природа

При направена магия се получават дупки в аурата ни и изстичане на енергия.Най-добре за възстановяване и зареждане с енергия е природата,така че трябва да прекарваме поне по 30 мин на ден някъде сред природа,парк,горичка.Полезен метод е да се полежи на поляна ,на земя 10-15 мин ,земята изсмуква негативната енергия или просто да се походи бос по поляна.В Съпалата се намират множество акупунктурни точки които се масажират при ходене бос .

 

Морска Сол

Солта има много приложения в пречистването на чакри и разваляне на магии.Аз лично слагам малко сол в плик /може и с вода и сол/ поставям го на засегнатото място или спя с него,може да се държи по 5-10 мин по чакрите..Киснене на краката в лиген с вода и шепа морска сол е мн. полезно при надути или напукани ходила ,както и за нервната система и проблеми с био-енергетиката.Препоръчва се да се прави по-често.Може да слагате по ъглите на стаите по шепа сол,тя като кристал има свойството да изсмуква и задържа в себе си негативните енергии.След ползването на солта тя се изхвърля или се препича на силен огън 5-10 мин преди ползване отново.Заклинание за осветяване на сол вижте тук…

Друго приложение на морската сол което препоръчвам да се прави е да се чистят бижута с нея.Бижутата са от благородни метали или кристали ,а те също изсмукват и задържат енергии в себе си , които после ни влиаят.Вземете чиния ,поставете бижутата и ги покрийте със солта за 24ч.Или ги поставете в купа с вода и сол.

 

Игли

Вече и съвременната медицина е признала ползата от иглотерапия,но може и сами да си правите тези процедури като се запознаете малко с източната теория за енергиите в тялото което може да прочетете от раздел Публикации – Източна Философия.Ако не можете да си намерите акупунктурни игли може да ползвате и тънки игли за шиене.Акупунктурата премахва блокажите от енергийните меридиани ,което се получава при направена магия и подпомага правилното циркулиране на Ци Енергията в тялото.

 

Ритуална баня

Ритуална  баня е много полезен метод за изчистване.Прави се с осветена сол и осветена вода които заклинания може да видите тук Заклинания за сол и вода виж…

Това е ритуал който ползвам почти всеки ден и съм мн. доволен.

Използва се за ритуална баня,като се чете на бойлер или вана но става и на леген с вода.

„Заклевам те о създание на водата ,чрез този който те е създал и събрал на едно място,така че се появи суха земя ,заклевам те да разкриеш всички измами на врага и да изхвърлиш от себе си всички нечистотии и мръсотии на духовете от света на виденията,така че да не могат да ми навредят ,заклевам те да развалиш всяка магия върху мен ,моят дом и моето семейство чрез силата на тези свещенни имена и чрез силата на всемогъщия бог ,който живее и царува во веки веков Амин. „

След това казваш тези имена по 3 пъти „

Мерталиа,Мусалиа,Дофалиа,Онемалиа,Зитансеиа,Голдафаира,Дедулсаира,Гевиалаира,Геминаира,Гегрофеира,Гедай,Гилтар,Годиеб,Езоил,Мусил,Грасил,Тамен,Пуери,Году,Хузнот,Ащахот,Цабот,Адонай,Агла,Он,Ел,Тетраграмматон,Шема,Аресион,Анафаксетон,Сегилатон,Примеуматон „

и почваш да се къпеш,ако някой има магия или вмешателство от духове или усеща такова е добре това да го прави всеки ден.

След като се изкъпеш ,пълниш леген или кофа с вода ,слагаш шепа сол и четеш това на легена…

Фиат фирмамен ,тум ин медио акуариум ет сепарет акуас аб акуис,куае супериус сикут куае инфериус,ет куае инфериус сикут куае супериус ад перпатранда миракула рей унис.Сол ейус патер ест,луна матер ет вентус ханк геставит ин утеро суо,асцендит а тера ад коелум ет рурсус а коело ин терам десцендит.Ексорцисо те креатура акуае,ут сис михи спецелиум,дей виви ин оперибус ейус ет фонс витае ет аблутио перкаторум.Амен

Водата се исипва върху теб и без да се плакнеш повече се обличаш.

Восъколеене

Восъколеенето е древен метод по нашите земи който се ползва и до днес.Може да ползвате восъколеене за пречистване на биополето си  както дори и за разваляне на магия.Повече за Восъколеенето вижте тук…

 

Леене на куршум

Леенето на Куршум подобно на Восъколеенето е древен Български метод за разваляне на магия и премахване на стрес и страх за което е много ефективен ритуал .Повече за леенето на куршум вижте тук…

 

Чат за магове

Сбирка в Чата всяка вечер от 20ч.

Чат платформата работи във Флаш формат ,за това е добре да имате инсталиран Адобе Флаш Плеър.Чата не изисква регистрация ,но може да си промените никнейма.


Get your own Chat Box! Go Large!

Инвокация на Анубис

Това е заклинание с което можете да си заредите Талисман за защита от зли сили.За целта е необходим талисман: скарабей, който със заклинанието по-долу ще го заредите. Скарабеят пази от всякакви вредни нападения и е чудесен при астрални пътувания и всичко, що Анубис може да помогне…        Здравей Анубис, 
Здравей Анубис, 
Здравей Анубис, 
велик защитник на хората.
Изпълни този камък с Твоята сила. 
Застъпи се за мен, щом беда ме застигне!
Отблъсни злите сили със Великият
Огън на Секхмет.
Силата на Анубис е вече в този камък.
И ще ме пази когато стоя
срещу вражески пламък.
Здравей Анубис, 
Здравей Анубис, 
Здравей Анубис, 
велик защитник на хората. 

Астралната проекция

Астралната проекция (или астрално пътуване) е спорно тълкувание на извънтелесни преживявания, постигнати съзнателно или чрез ясно халюциниране, дълбока медитация или употребата на халюциногени от типа на LSD. Защитниците на астралното проектиране твърдят, че тяхното съзнание (или душа) се прехвърля в астрално тяло (или „двойник“), което се движи свободно и отделно от физическото тяло в паралелен свят, познат като астрална равнина.

 

Терминът „Астрална проекция“ е популярен в окултната литература и се използва от автори, повлияни от теософията. Астралният свят е понятие, въведено от Елена Блаватска, която се базира на древни индийски учения (виж индуизъм). Някои окултисти различават още и ментнална проекция, проектиране в Менталния свят.

На български е издадена сравнително малко литература за астралната проекция. Например книгата „Астрална проекция“ на Мелита Денинг и Осбърн Филипис. Техники за постигане на това умение се срещат още в книгите „Съвременна магия“ на Д.М. Крейг, „Извън тялото“ на Михаил Редуга и други.

Астралната проекция е интересен феномен, защото ако хората, които твърдят, че имат това умение не се самозаблуждават, то това е най-силният аргумент в полза на философския спиритуализъм, голяма утеха за всеки скърбящ човек и надежда, че човешката личност е безсмъртна. Съвременното академично общество обаче все още е далеч от признаването на явлението астрална проекция като факт но по принцип академичната наука какво ли признава от духовните практики.Но за по-запознатите и практикуващи окултисти Астралната проекция е естествено нещо .От среднвековието още е известен митът за летящите вещици яхнали метлата,всъщност митът е излезнал от там че вещици са използвали халюцогенни алканоиди и др тракфиланти за да могат да отделят етерното си тяло от физическото и са летели където си поискат като са могли да влияят на матерялно и на енергийно ниво на даденто място ,това е практика използвана и до днес която е напълно реална и достъпна до всеки който се потруди малко и има достатъчно информация за техникте на изпълнение. Практики по темата вижте тук….

Визуализацията

Визуализацията е основно качество което трябва да се развие за един маг, тя  е като представянето. Мислено ние си „рисуваме“ различни неща,след което ги проектираме и те стават „реални“, „живи“. Визуализацията представлява „виждане“, чрез нашите „вътрешни очи“ всеки има вътрешен екран в който виждаме разни образи -може да го забележете когато медитирате или сте мн. спокойни. Визуализацията е една от най-важните техники в магията.

Тя се използва в почти всички магически процедури и дори само чрез визуализация е възможна реализацията на дадено намерение. По време на практикуване на визуализация е добре да сте с изчистено съзнание/може да медитирате предварително/, за да могат образите да не се изкривяват много и да може да се задържът по-дълго в съзнанието. Визуализация се използва дори при пространствени пътувания(астрални светове и др.)

Аз ще ви и кажа един начин, който ще ви помогне в прехода от визуализация със затворени очи до визуализация с отворени очи. Първо изградете образа със затворени очи. Огледайте го и обърнете внимание на детайлите.След като го направите си отворете очите и „вижте“ конструирания от вас предмет на различни места но първо трябва до потеренирате.Може да започнете сега:

Ето един начин за изпълнения на визуализация:

1. Като за начало започнете практиката със затворени очи и с напредването ви може да започнете да практикувате и с отворени очи.

2. Представяйте си прости форми, като например:

– Кръгове, квадрати, триъгълници и т.н.

-Може да си нарисувате един квадрат на лист и да го гледате 5 мин. След това затворете очи и вижте квадрата.После когато се научите да го задържате започнете да го движите,важно е нещата да стават лесно,без напрежение.С напредването може да се опитате да визуализирате и по-сложни обекти.Може да не са точно реални картини, а просто рисунки.

3. След като сте получили образа в съзнанието си се опитайте да го задържите колкото се може по-дълго.

Чрез визуализация може да се достигне до магически ефект. Просто оформяте вашето намерение/желание/ чрез накаква картина и я визуализирвате и се концентрирвате върху нея с намерението да се осъществи вашето желание,след което може да кажете на глас няколко пъти ………………../желанието/ ще се сбъдне .И това вече си е елементарен магически ритуал.Aко искате да добие по голяма сила,може да си пуснете подходяща музика Wardruna е подходяща .

-да затъмните стаята ,да запалите 2 свещи и да се отпуснете малко преди да започнете.

Ако нарисувате символ на желанието накрая след визуализацията и го изгорите после ще засилите ефекта на ритуала.Нарисуван символ на желание или намерение се нарича „Сигил” и се използва от Хаос Магйосниците , за по голям ефект може да добавите и някоя руна която отговаря на намеренията ви .И това е горе доло, лесно е и има ефект.Ако се направи с желание и малко творчество нещата ще се случат .

Забележка.

Внимавайте какво си пожелавате и за какво правите ритуал,защото носите отговорност.

Съветвам ви като за начало докато не сте наясно със законите да не използвате магия за нараняване ,отмъщение и мизерии,защото буквално може да се побъркате.

Първо навлезте в науката и тогава си позволявайте черни магии и ритуали.

Използвайте само за градивни неща и желания за матерялни придобивки .Нещата са много сериозни,може да се добиете с много работи,но може и да се сбъркате,както стана с мен в началото,залитнах много бързо в черните магии без да съм на ясно за последиците-и не е никак приятно.

Василиеви молитви

Това е един от най-силните и успешни ритуали които съм ползвал за прогонване на зли духове.Може да се чете върху човек или върху вода ако искате да си го правите на себе си, после водата се пие и се пръска по стаите в домът.Става като Светена Вода която вие сами може да си осветите.За добър резултат е нужно да се чете една седмица всеки ден.Аз лично ползвам голяма туба с вода от която после пия,готвя си с нея и пръскам из дома, за ръсенето препоръчвам китка босилек,пелин или лавандула но и всяко друго растение по ваш избор ще свърши работа.

Блажен оня човек, Който не ходи по съвета на нечестивите, И в пътя на грешните не стои, И в събранието на присмивателите не седи;
1:2 Но се наслаждава в закона на Господа, И в Неговия закон се поучава ден и нощ.
1:3 Ще бъде като дърво посадено при потоци води, Което дава плода си на времето си, И чийто лист не повяхва; Във всичко що върши ще благоуспява.
1:4 Не е така с нечестивите; Но те са като плявата, която вятърът отвява.
1:5 Затова, нечестивите няма да устоят в съда, Нито грешните в събора на праведните;
1:6 Защото Господ наблюдава пътя на праведните; А пътят на нечестивите ще бъде пза съд и гибел.
Бог на боговете и Господи на господарите,
Творец на огнените санове,  Художник на безпльтните Сили и Сьздател на всичко небесно и земно, горе и долу, Когото нито един от човеците не е видял, нито може да види и от Когото се бои и трепери почти цялата твар, Ти, Който някога вьзгорделия се военоначалник на небесното войнство, по непокорство отклонилия се от своето служение, си низвергнал на земята, и отстьпилите заедно с него ангели, що станаха бесове на злобата, си хвърлил в дълбочината на мрачния Ад, направи щото това заклинание, извьршено с Твоето страшно име , да бьде застрашително за този предводител на лукавството и за всичките негови пълчища, паднали заедно с него от горната светла област. Прогони го и му запрети, както и на демоните му да отстьпи сьвсем, да не прави вече никаква вреда на мирните хора и духове, но да приемат тези запечатани властна и силна мощ, за да стьпкват змей и скорпион и всяка вражеска сила, защото се вьзпява и величае и от всяко дихание сьс страх се слави Твоето,  пресвето име, сега всякога и во вечни векове. Амин!
3аклеваме те, богохулний началнико на злото, предводител на тьмни сили, водач на непокорство и самоизвьршител на лукавство, заклевам тебе, сваления заради гордостта ти от горните светлости и хвьрлен в мрачната дьлбочина, заклевам тебе и всичката паднала мрачна сила, която е последвала твоя произвол, заклевам ви чрез Бога Саваота и чрез всичкото войнство на Божиите ангели, Адонай, Елохим, Бог Вседьржител, излезте и се отдалечете от Божия раб (името), заклевам ви чрез Бога, който е сьздал всичко с дума, и чрез Господа наш , Който е направил видимата и невидимата твар, сьздал човека по Свой образ, Който по-преди естествено чрез закон рьководеше човеците и с ангелско управление ги пазеше ,заклевам ви чрез власта дадена ми от него напуснете този дом и тези хора,духове и души. С вода отгоре потопи греха, разтвори земните бездни, погуби нечестивите великани и разруши кулата на непокорните, жилищата на осквернителите унищожи с жупел и огън, на който свидетел днес е смолата на Мьртво море,  Той благоволи да омие чрез милост нашата стара нечистота, от която ние посредством престьпления се осквернихме. Заклевам ви чрез Оногова, Който е запрещавал  ветрове и стихии и укротявал морска буря,  Заклевам ви чрез Бог Вседьржителя и чрез Оногова, Който  гласове е вдьхновявал човеци, сьдействал е на Апостолите и е изпьлнил всичката вселена с благочестие. Убойте се, устрашете се, бягайте, отдалечете се, демони нечисти, мрьсни, преизподни, дьлбоко скрити или невидими прельстителени, безобразени, видими, поради безсрамието си, или  си Велзевул или Луцифер или Баал или Асмодийй или Мамон или Белфегор или Левитан или Астарта или  или  сте техни слуги или произвеждате сьтресения, или си змиевиден, или звероличен, или си като пара, или като птица, или нощегласен, или глух, или ням, или заплашваш с нападение, или жестоко разкъсване, или лукаво злоумишляваш, или в тежьк сьн или в болест, или в рана, или в смях сьблазняваш, или докарваш пльтски похоти или сьлзи, или си блуден, или злосмраден, или си похотен, или прельстяваш сьс сладострастие, или си отроволюбив, или си склонен кьм разпьтство, или си езически звездотьлкувач,  или си безсрамен, или си препирлив, или си непостоянен, с месеца променлив, или според някое време се обрьщаш, или си сутрешен, или си пладнешки, или полунощен, или си от някое безвремие, или си от мьлния и светкавица, или случайно си срещнат, или от някого си пратен, или си налетял ненадейно, или от море, или от река, или от земя, или кладенец, или от долина, или от трап, или от езеро, или от прьст, или от вещество, или от вьрха на земята, или от мрьсота, или от ливада, или отгоре,  или от водна къпалня, или от идолски гроб или гробище ,или от магия ,проклятие или уроки или от гдето знаем, или не знаем, от познато или непознато, или от непосещавано място, отльчете се и се преселете другаде, засрамете се от създадения и обновен чрез Божията ръка образ (името) или пийте от фонтана на отровените ви мечти . Убойте се от подобието на въплътения огън защото ви очаква железен прът, огнена пещ, тартар, скърцане на зъби и отплата за непослушанието ви. Убойте се, млъкнете, бягайте и не се връщайте! Нито скривайте с друго лукавство на нечистите духове. А идете в земя безводна, пуста, неработена, върху която човек не живее. Сам Бог наглежда и свьрзва всички, които нараняват и  са против Неговия образ. Той с веригите на мрака е предал в тартара – за дълга нощ и сьден ден – вас демони изкусители и изобретатели на злини . .Велик страхьт от Бога и велика да му е славата сега всякога и во веки веков. Амин!

Прогонване на зли духове

Това е много силно и мощно заклинание за разваляне на магия и прогонване на зли духове от домът .Чете се на вода ,ако може повече-туба 2-5 литра ,след което се пие от водата и се пръска цялата къща и обитателите и .Препоръчвам да се прави поне няколко пъти в рамките на една-две седмици.

ОСВЕЩАВАНЕ НА ВОДА
 Адюториум нострум ин номине Домини.
Куи фечит целум, ет терам.
Екзорчизо те + акуа пер илум, куи те креаут, ет  ин те баптизари волут, куо те ин куатор
флумина де Парадисо ексите инуси, ет тотам терам иригаре пречепит. Екзорчизо те + пер илум, куа
Нааман Сирем лепра мундаит. Екзорчизо те + акуа пер еум, куо пер суам потестатем ин  конуертисти винум. Екзорчизо те + пер Инкарнационем. Филий Дей вии; пер Натиитацем, ет Циркумчисионем; пер Баптизмум, ет санктум йеюним еос; пер Пасионем, Мортем, ет сепултурам ес; пер Резурекционе, ет Асченсионем еос; пер адуентум, ет грациам Спиритус санкти Параклери;  ет пер лак еюсде
 ет пер омнес Анджелос, Арканджелос, Тронос, Доминационес, Принчипатус, Потестатес,Виртутес, Керубин, ет Серафин; пер омниа Сакрамента Еклесие Католике; пер Санкти Йоанам Бамптизмам; пер омнес Санктос Патриаркас, ет Профетас, Апостолос,  Иночентес,
Конфесорес, , Видуас, ет Континерес Дей; ет пер виртутем омниум Санкторум, ет Санктарум еос; ут ин виртуте Хорус деструас омне опус несориум демонес ет министрорум еос, омнес инкантационес, лигатрас, ет фасчинационес, сигнаторас, ет фактурас, арте деамоника факта, сеу инуентас контра фамулум Дей (името на обсебения-омагьосания) ита ут ад нийлум редигантор, ет сикут диина
потенциа експолиаит инфернум, ита експолиаре валеас илум аб омнибус фактурис, ет пер те екстингуатур омнес ардорес, колорес, ет фриджидитатес, цетере пестилентие факте, сие сиенде контра фамулу Дей (името на обсебения-омагьосания) ин омнибус фактрис. Пер еум, ки вентурус ест юдикаре
виос, ет мортуос, ет секулум пер игнем. Амен.
Итерум екзорчизо те акуа пер Деум + виуум, пер Деум + верум, пер Деум + санктум, пер Доминум нострум Хорус, куи фечит целу, ет терам, мере, ет омниа куе ин ейс сунт, ут омнес виртутес адуерсарий, омнис ексерчитус демонес, омнис инкурсус, ет омне фантазма инимичи ерадичентур, ет ефуджиант а те: ут сис факта, ет салутисеа, ет игнис арденс адуерсус омнес инсидиас инимичи, ут кукумкуе те биберинт, сие густауеринт, сис ейс санитас, ет медичина аниме, ет корпорис, ут ин виртуте Санкте Тринитатис ефуджиат омнис инфирмитас, ет омне опус несориум демонес потационе ту сепраретор, ефуджиат, ет алонджетор. Пер еум, ки вентурос ест юдикаре виос, ет мортуос, ет секулум пер игнем. Амен.
Ин принчипио ерат вербум, ет вербу ерат ауд Деу, ет Деус ерат вербум. Ок ерат ин принчипио ауд Деум. Омниа пер ипсу факта сунт, ет сине ипсо фактум ест нийл, куод фактум ест. Ин ипсо вита ерат, ет вита ерат лукс омину, ет лукс ин тенебрис лучет, ет тенебре еам но компрендеронт. Фит омо мисус а Деу, ки номен ерат Хорус. Ик венит ин тестимониум, ут тестимониум периберет де лумине, ут омнес кредерент пер илум. Нон ерат иле лукс, сед ут тестимониу периберет де лумине. Ерат лукс вера, куе
илуминат омнем оминем вениентем ин унк Мундум. Ин Мундо ерат, ет Мудус пер ипсум фактус ест, ет Мундус еум нон когноит. Ин проприа венит, ет си еум нон речеперу. Куоткуот аутем речеперу еум, дедит ейс потестатем филиос Дей сиери, ис ки кредунт ин номине еос, ки нон екс сангинибус, нек; екс волунтате карнис, нек; екс волутате вири, сед екс Део нати сунт. Ет вербум като фактум ест, ет абитаит ин нобис, ет видимус глориам ес, глориам куаси унидженити а патре, пленум грацие, ет веритатис.
 Лаус тиби Хорус.
Бенедичат те + акуа, Деус Патер Омнипотенс, ки те суо вербо креаит, ет дет тиби ад омне малум, ет
малефичиум виртуте, ут кикум те деуоте сумпсрит, ет густауерит, либеретр аб омнибус
малефичийс, инкантационибус, лигаторис, сигнаторис, ет фактурис, арте демоника фактис, ет аб омни спириту имундо, ет пер омниа санкта мембра юс фамули ту (името на обсебения-омагьосания ) ет ипсум либера аб омнибус малис аниме, ет корпорис. Ку кум Патре, ет Спириту санкто виис, ет регнас ин секула секулорум. Амен.
След това се духва три пъти във водата, казвайки:
Екзуфло те омнис леджио Демоне, ин номине Патрис, + ет Филий, + ет Спиритус + Санкти. Амен.
Екзорчизо те креатура акуе ин номине Патрис, + ет Филий, + ет Спиритус + Санкти, не сис комунис ули спируту имундо, ад онорем Санктисиме, аткуе Индиидуе Тринитатис виентис, аткуе регнантис, ут кукум те деуоте биберинт, ет густауеринт, омнис спиритус имундус, кум омнибус фактрис сис аб ейс речедат. Итам екзорчизо те + креатура акуе ин номине Хорус, Филий Дей вии,Реджис, ет Юдичис ностри, ут сис пургацио омниум малефичиорум, ет инкантационум фактум ик креатуре Дей (името на обсебения-омагьосания) куам ипсе ад имаджинем, ет симилитудинем суам креаут, ет ад
Баптизмум, ет грациам суам вокаре дигнатус ест. Те ерго инуоко, Домине санкте Патер Омнипотенс етерне Деус, ут ак акуам екзорчизаре, ет бенедичере + про туа  дигнерис, ут омнис имундус спиритус локум ин еа ампл ус нон абеат, сед ин виртуте Спиритус санкти, омнес, ки биберинт еам,речипиант санитатем корпорис, ет аниме, ет аб омнибус спиритибус имундис, ак оперибус еорум
санентер. Пер еумдем  Доминум нострум. Амен.
Дигнаре Домине Хорус екзорчизаре, бенедичере, + ет санктификаре + акуам истам ад
либерандум, ет санандум фамулум туум (името на обсебения-омагьосания) аб омнибус малефичийс,инкантационибус, лигаторис, сигнатерис, ет фактерис или арте деамоника фактис, ут ад нийлум редигантер. Ет сикут туа потенциа инфернум сполиасти, ита еадем експолиаре дигнерис ипсум фамулум туум (името на обсебения-омагьосания) аб омни макинаменто деамоника арте факто,  редемисти нос
ин ману форти, ет бракио екстерно. Да Домине Хорус, ут куод сиделитер перимус ефикачитер консекуамур. Пер те Хорус Салуатор Мунди. Амен.
Те иджитур Домине Хорус  ес фонс, ет акуа салиентиум ин вирам етернам, супличитер
ексорамус, ут анк акуам бенедичере, + екзорчизаре + про туа  дигнерис ин салутем,
адюториум, ет либерационем фамули ти (името на обсебения-омагьосания) ипсум туере аб омни малефичийс,инкантационибус, ет илюзионибус демону, ет министрорум еюс, ет аб потентер илу дефендере пер виртутем туам, де кус латере флукерунт сангис, ет акуа ин ремедиум, ет ремисионем пекаторум нострорум; ита нос, Домине, фамули ту, клеменциам туам, ет номен санктум туум имплорамус, ут
куикумк, екс ак акуа биберинт, ет деуоте густауеринт, аблуанту аб омнибус сордибус демонум, ет редантер суе инколумитатис, нек ин ейс ин футурум ноченди абеат потенциам адуерса демонум, ет малефикорум потестас. Кеи санктус, ет пис ес, ет перманес ин секула секулорум. Амен.
Пръска се по стаите и мебелите и се пие  водата,като е добре и да се дава от нея и на другите членове на семейството.