Illiuminati срещу Илюминати

Орденът на илюминатите (от латински: illuminati – просветлени, озарени) е било тайно общество, основано в Инголщат, Германия на 1 май 1776 г. от философа Адам Вайсхаупт. През 1785 г. бива забранен в Бавария.

Целта на ордена е била чрез просвещение да се постигне морално възвишаване на човека, което да обезсмисли господството на едни хора над други и да подкрепи половото равенство и образованието на жените. Има многобройни митове и конспиративни теории относно продължилото съществуване и дейност на ордена, които между другото му приписват Френската революция, борбата срещу католическата църква и стремеж към владеене на света. Теории много – Илюминати много  . Това е от Уикипедия с аз не съм съгласен с тази Теория.

Друга теория гласи че Илюминатите – Светлоносци – Носители на Светлината често са свързвани и с Луцифер – Светлоносеца .Са създени през Средновековието в следствие от подтисничеството на Инквизицията на Католическата Църквата върху развитието на науката . Инквизицията според мои сигурни източници са били Рептилянски Орден внедрил се в Църковната Власт и чрез Машинации и Конспирации са се опитвали да достигнат до Трона на Папата . Замисляли сте се че някой от Католияеските Ордени се Кръстят с Обърнат Кръст . Според мен Кръстоностните Походи , Инквизицията и Ловът на Вещици са Били работа на Рептили внедрили се в Църковната Власт и са подтискали Науката и Хората на Познанието .

Първите Ордени на Илюминати са били Алхимици , Физици , Математици и др хора на Искуството и Науката . Като се Твърди че Микеланджело , Давинчи и Галилей също са били Илюминати . 

В последствие Илюминатите на Вайсаупт превземат Масони , Череп и Кости и Другите Тайни Общества и всичко минава под Знаменател Илюминати . Лошото е вече се появиха едни нови Обединени Илюминати които правят Проблемите по Земята . А в момента се опитват да дигнат Бунтове във Франция и България чрез Провокация и Агитации и да вселят Хаос за да пробутат Своите Хора на Власт , то не ми пука вече кой ще е на Власт.

Ти ако не Редиш Ламинат на Баба си в Хола в Карнобат значи  не ставаш за Илюминат . Чао , довиждане , всияко хубаво! Мерси .

 

Facebook Comments
Spread the love

admin

За мен